Rödasten

Va och tog några bilder ida ute vid Rödasten. Vart helt otroligt kallt.




Feel free to comment!

/Nisse

Trötter.

Precis hem kommen från Simon. Jag och Sune har vart där å hjälpt Simon att snickra ihop hans dator. De gick fin fint fram till man installerade då så jävla bra programet Visa. Jäla vajert program. Eller inte.

Här kommer några bilder på Sunes begäran. De är från voran fina måndags aktivitet. Vi var nämligen på Pingisklubben på Pustervik. Jupp precis som de låter spelar man pingis. Riktigt soft klubb. Det kommer garanterat bli ett kärt återseende.




'

Nu blir de dags att sova. En jobbig dag i mön. Ska på begravning.

Hejs!

Lights in Alingsås

Jupp jag och Sune var där på en visit igår för å ta lite kort. Tyvärr han vi bara med en instalation. Men fin vare och såhär blev bilderna.

'





Släng gärna in en kommentar!

/NN

Last.fm

Helt underbar sida =) Jag vet jag e bara några år efter. Men den är hel fantastisk. Lär sig din musiksmak ju mer man lyssnar och tippsar om nya band.

Till vänstar som ni ser kan ni se vad jag lyssnat på senaste tiden även vad jag lyssnar på just nu (om ni inte rssar bloggen vill säga). Vem vet kanske ni får nått fett tipps. Om ni trycker på "se profil" på grejen så kan ni se musik som jag lyssnat på flera månader tillbaka, topplistor på vad jag lyssnar mest på osv. Najs va :)

Tycker du med borde skaffa skiten!

Bowling.

Yes som de står. Bowling. Spelade precis med Sune och Tompa. Gick ok. Smiska pojkarna på de så jag e inte bitter. Här e några meningslösa bilder från de.



Nu ska jag vila lite innan sista natten ska göras :) Fan va gött. För i mön när jag vaknar är de 7 dagars ljuv ledighet som väntar.

Kram på er!
/Nisse

Titel.

Jahop då var det onsdag då. Va la roligt, eller inte, jag vet inte. roligt är att min kära vänn Johan a.k.a. Egget har fått anställning på en oljerigg. Grattis man! Fack va deg du kommer dra in. Sjukt.

Jag vaknade precis efter en hård natt. Den va riktigt kämpig. Nu ska jag ta mig ur sängen och försöka få på mig några kläder sen ska jag åka till Johan. Vi ska äta sushi och chilla lite. För på fredag börjar hans stora farliga äventyr. Najs.

Tipps:
I want my girlfriend rich med Kid Down släpptes idag. Borde spanas in.

Kram på er!

Genesis.

Jag gör som en del andra och lägger upp en go låt med Justice.



/Nisse

Lär er folk!


Hemma

Så då har man sovit en natt hemma igen. Stockholm vart riktigt najs. Va kul å träffa syrran igen och kolla hur hon hade de. Hon bode i en hel ok trea med två polare som jag inte lyckades möta hehe. Dom verkar jobba heöa tiden, segt.

Vi gick på söder, kolla softa afärer, fika å sånt götta. Karin jobbade ett par timmar i lör då passade jag på att träffa anton och hans lumpar polare me. Vi gick till nån rock bar som vart soft.

Ska försöka lägga upp lite bilder nån dag. Tog inte å mycket bilder som jag velat, han lixom inte.

En sak till. hatar SJ! Bhaaaa! Det började med att tåget var 1.5h sent in till Göteborg när jag skulle åka upp. Sedan blev d bara värre. Tror lokföraren snacka typ 20 gånger i högtalaren. De vart växlar som va sönder, bara ett spå öppet osv. Blev 2h sent i Stockholm. Segt.

Nu ska jag ladda inför natten. Nattjobb vettö.

/Nisse

STHLM

Ligger i sängen nu efter en tröttsam dag. Tänkte jag skulle ta en powernap innan jag far till Catrin, men gick inge vidare. Tröttheten har typ slagit över.

I mön drar jag till våran vackra (men fulspråkiga) huvudstad. Ska hälsa på syrran som bor och jobbar där nu. Ska bli otroligt trevligt, ser fram imot de mycket :)

Hej så länge fokes och trevlig helg på er!

/M

hingsten är tillbaka

Jupp så ere. Var och hämtade min bil igår som vart på lagning över helgen. Bytte halva avgassystemet å lite annat bös. Inte najs. Hela kalaset gick på hela 8000 rikstaler. Jäla skit. Men fick iaf denna fina bilen över helgen :)



Eftersom min bil har stått å dassat ett antal veckor varen fördjävla sketen så vart tvungen å tvätta den. Först tvätta, tog la typ 15. Men sen så polerade jag nästan hela skiten vilket tog 45 min till. Hlet slut sen. Har nog inte vart så här fin under tiden den vart i min ägo iaf. Se så fint de blev =)



Idag har jag även bakat negerhögar (blev inga bollar tyvärr) hos sune. De va gott.

Herrå!

En kreation

Dagens skapelse!



Misse

Hej då.

Denna dag började inte bra. Blir väckt av en gråtande mamma. Jag visste direkt vad det handlade om när jag såg henne, Det var inte specielt oväntat men ändå så plöttsligt. Min kära mormor Inga-Lisa dog i natt. Hon har varit sjuk i ca sju år och nu sista tiden har de inte vart specielt bra.

Tomhet är vad man känner. Nått som lixom saknas.

Ta hand om er.
/Nils Nilsson

Namnetsdag

Tjohej på er!
Idag har jag namnsdag. Mitt namns dag, grattis på dig Nils. Idag har jag jobbat som vanligt. Vart en mycket stressig dag, sjukt mycket som cpa ida. Efter en hård dag tänkte jag joina upp med Sunis å Tompa å kolla på de feta punkbandet Nemas på sticky, men var helt slut så palla inte. Kommer nog fler chanser.


Bara för att de e min dag ida så lägger jag upp en bild på mig. Sexy!

Nu blir de nog till å knyta sig, så jag inte e så trött som jag va på jobbet ida. Inte kul.

Ta han om er!
/Nisse

.

Blä!

Alkolås

Hehe lästa ballaste artikeln på Sweclockers precis. Fnns det till SMS också? Hade nog var bättre :P

På tjänsten Gmail har Google introducerat en form av alkolås som ska förhindra att användare skickar e-post i onyktert tillstånd.

En ingenjör vid Google avslöjar att e-posttjänsten Gmail ska utrustas med funktionen Mail Goggle, som gör det betydligt svårare att skicka pinsamma meddelanden när dimridån gått ned.

Sometimes I send messages I shouldn't send. Like the time I told that girl I had a crush on her over text message. Or the time I sent that late night email to my ex-girlfriend that we should get back together.

Det så kallade alkolåset fungerar genom att låta användaren svara på ett antal frågor innan meddelandet skickas iväg. Frågorna klarar de allra flesta av att lösa i nyktert tillstånd, medan det är betydligt svårare att räkna ut svaren efter ett par välsittande groggar. De matematiska uppgifterna måste dessutom lösas inom utsatt tid.



Skyddet kan aktiveras mellan vissa tidpunkter för att inte störa under dagar där användaren bedömer att risken för fylla är minimal. Det är ännu oklart om Google tar ansvar för användare som trots alkolåset lyckas skicka e-post i berusat tillstånd.

/Nisse

Trött och på dåligt humör.


Clean

Fan rätt stolt. Städade rummet ida. Det gör jag kanske 4-5 gånger om året och nu var det änna dags. Grejer över allt såg ut som nån lagt en bomb här inne. Helt cp jävla monster super duper mega yber stökigt. Men oj va fint de e här nu. Kan man ju har folk här igen.

Har även bokat en tid för min bil i morgon. Nu måste lilla hingsten bli hel igen. Hoppas de inte kostar skjortan bara.

Ska strax åka till jobbet med. Fack Tobbe ska va ledig ida så då får jag köra mjuksidan själv. Kommer bli stressigt tror jag. Aja har laddat iPoden med nya Streets plattan så ska nog gå bra.

Stay clean dudes!

Gothenburg.


Segt.

Nu alla ute och har roligt (?). Och jag ligger hemma i sängen å tittar på One Tree Hill. Jävla jobb. 

I mön blir nog en fin dag. Känner de på mig. Sista 12h passet på ett tag. Dock jobbar jag sju dar i rad nu. Men de får la gå. Har inte så mycket val.

För er som inte träffar mig så ofta så e de lite körigt med långresan nu. Vi fick inte ledigt. Eller Simon fick ledigt men inte jag och Johan. Vi jobbar på olika divisioner inom SKF så vi har olika personalavdelningar. Gött tänkte vi då, så jag och Johan gick til våran chef igen för å berätta detta. Det slutade med att våran personal sa till hans och ingen fick ledigt. Bajs. Jaja blir till å säga upp sig, vilket kanske e skönt de. Så man kommer ifrån de här företaget en gång för alla. Så jag e inte specielt bitter. De dumma e att Johan inte e så sugen på att säga upp sig. Vi blir två iaf. Kommer bli grymt najs hur som.

Nu ska jag titta klart på de här sen sova. 

Sov gott fokes.
Yaaoooo man!

Trött.

Är på jonnet nu. Snart sju timma avklarade, alltså bara 5 kvar :S Och ikväll händer de ju grejer. Fannys "hejdå grej" är ikväll. Jag har sagt att jag ska komma, men som de känna nu så pallar jag nog inte. Monster trött!

Njut av eran helg fokes för snart är den över!

Min Älskling.


Arghhh!


RSS 2.0