Små timmarna.

Sitter här på jobbet och det börjar närma sig slutet på arbets natten. Sweet. Hem och sova.

Satt och slö surfa lite och snubbla förbi de här. Oh Jollitys video som dom spelade in i helgen. Så här kommer den The Slow Love med Oh Jollity.


Plugg it in!


Snö.

Gick upp för en stund sedan och möttes av en glad överraskning, De snöar! Och de lägger sig med.

Nu ska jag äta blodpudding sen ska jag ut och göra årets första snöängel =)

Peace out!

Ett tag sedan.

Vart ett tag sedan jag skrev nu kännde jag. Precis hem kommen från jobbet. Har jobbat varannan dag sent och tidigt denna veckan. Rätt gott faktiskt. Lite segt att, som idag, när jag slutar 22 så börjar jag 6 igen. Men de funkar gött å få de överstökat :P Synd bara att jag missade Oh Jollity ida, hade vart kul å se.

Fan va gott med fredag i mön! Får en sån lång go helg med. Slutar 2 i mön och börjar 10 på mån kväll igen. Najs.

Ville bara rätta till en grej. Jag skrev för ett tag sedan att Johan skulle vara med i Australien och Nya Zeeland. Det vart fel. Han e med i Thailand och Australien sen hem och möter sedan upp igen i New York. Nån annan som e sugen på å göra lika dant kanske?

Fan va kul resan ska bli och det är inte långt kvar heller. Snart bara 2 mån :) Fick hem biljetterna i veckan. Känns underbart!

Nwj nu måste jag sova så jag får 6 timmar iaf.

Kram på er!

/Misse

Word!


Emergency Broadcast: The End Is Near

Ligger halft utslagen i min säng och lyssnar på Underoath härliga mangel. Försöker ladda batterierna för att orka med dagen. Hade en tung helg med två mustiga 12h pass. Och nu börjar 14-22 veckan, a.k.a. isolerings veckan. Nej tack!

Skulle vilja höja ett finger för en härlig skiva. A Partial Print med Tiger Lou. Har nämnt de innan men då hade jag inte lyssnat så mycket. De har jag nu, och den e riktigt sweet. Dom spelar på Brew House på ons, ska se om jag kan få gå lite tidigare, hade vart kul å se dom. Ingen som e sugen?

/Misse

Lycka!

Fan e så glad. Så jävla glad! Äntligen efter långt velande och ovishet är resan utred :) Simon ringde precis och sa att resan är bokad och klar.

Såhär blir de. Simon för ledigt, jag har sagt upp mig och Johan hänger med 2 mån. Kommer bli så underbart va!

Avresan sker 1 feb och hemkomst 5mån senare. Vi börjar i Thailand sedan vidare till Australien där johan sluter upp med oss. Sedan till Nya Zeeland. Efter det åker Johan hem och vi fortsätter till USAs västkust sedan till Hawaii för att sedan åka till USAs ostkust och avsluta i New York där Johan kommer över igen.

Lycka mina vänner! Lycka!

/Nisse

A Partial Print

Gick upp tidigt ida redan kl 8. Kännde att jag inte ville sova bort hela dagen. E ju ledig fofasen!

På att göra listan idag stog följande:
- Boka besiktning för bilen
- Snacka med chefen
- Boka tid på resebolaget
- Äta frukost ( vilket jag är sämst på, hatar frukost)

Och tro de eller ej det går bra, har bara frukost biten kvar.

Vill också höja ett finger för en hitils (har bara lyssnat på två låtar) riktigt skön skiva. Tiger Lou släppte äntligen sin nya platta A Partial Print. Riktigt go.

Nu ska jag fan ta mig an dagens viktigaste (yeah right!) mål.

/M

Lycklig!

Som jag skrev igår skulle jag på In Flames. Och oj vilken total lycka. Fantastisk konsert. 1h och 58min av ren njutning. Man ville lixom inte att det skulle ta slut man ville bara ha mer och mer. Och vilken låtlista sen. Alla låtar man ville ha fick man plus några till. riktigt najs att dom körde några gammlingar från Jester Race plattan med.

Inget kan få mig på dåligt humör ida! =)


(Bilden tagen från Rockfoto.nu)

Kram på er!

/Missen

Flammor.

Vart lite dlig på å skriva känner jag men ska bättra mig. Just nu ligger jag och degar i sängen. Jobbade natten till ida, vart ett riktigt segt pass.

Nu väntar jag bara på att klockan ska bli 7 så de blir dags att åka in till stan för att se In Flames. Sweet som fan ska de bli. Dom fick rugigt bra kritik på gårdagens gig. Så de ska bli riktigt kul. Efter de blir dt lite mer jobb.

I fredags va jag på en rolig tillställning på trädgårn. De var releasefest för en ny extremåkar film. Satisfaction Garuandteed. Riktigt bra va den, sjukt duktiga åkare.

Som vanlig tänkte jag lägga upp några bilder. Dessa är tagna i veckan på Götaplattsen.






/Nisse

RSS 2.0