Home sweet home

Nu är man hemma igen. Men hade gärna åkt tillbaka, I love london, Orkar inte skriva resume om min lilla resa just nu. Men det kommer snart, självklart med mycket fin bilder. Så länge kan ni njuta av bilderna jag tog på Panic & Action konserten på sticky. Njut.
 
Adept - http://www.myspace.com/theadept

image43image44
image45

Chemical Vocation - http://www.myspace.com/chemicalvocation

image46image47
image48image49
image50

Kid Down - http://www.myspace.com/kiddown

image51image52
image53image54

/Nils

Löndon

Imön ere sista arbetsdagen innan det bär av till landet "where the guinness floats like wine". Jupp snackar om England och närmare bestämmt London. Ska åka dit med mina kära vapenbröder Johan (Egget) och Simon (Sigge) för å kolla läget. Skall även gå på en hyllningskonsert till Queen på Royal Albert Hall, kommer nog bli mäktigt. Annars ska vi väll bara dricka öl å hare trevligt. Ska bli riktigt underbart.

image60

Riktig go låt från nya In Flames plattan!



Chopchop fokes!

EN FISK!

En fisk! Torskblock! Gurkfisken nors. Några kanskw känner igen dessa fina uttryck från en viss skåning. Jupp de är Anders "Ankan" Johansson jag pratar om en av pojkarna i humor duetten "Anders och Måns". Nu har äntligen kan han få uttlopp för sin fiskpasion. Han gör nämligen ett fiske program för barn. Mycket underhållande iaf... lr så ere bara för att jag älskar han.

Gå in här http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=85577, å kolla på de.

image57

/Misse

Torsdags

I torsdags efter jobbet tog jag mig trött å schleten till Sticky för att se ett tiktigt bra band. Oh Jollity. Om du inte hör dom gå in här (http://www.myspace.com/ohjollity)  å lyssna på lite pop samtidigt som du tittar på mina om än få bilder jag tog. Smart som jag var hade jag kameran i bilen innan så objektiven va ju helt igen immade så blev tyvärr inte så många bilder. Men men här e dom få jag tog iaf.

image35
image36
image37
image38image39
image40image41
image42

Nope sista bilden är inte arangerad, han petar han i näsan. Varför vet jag inte.

Det slog mig när jag tittade på bilderna att Alex är en jävla linslus. Jaja, grym konsert vare iaf.

/Misse

En kännsla av mening

Dagen började nästan som en vanlig arbetsdag. Kl ringer 5. Kravlar upp runt kvart över. På me kläderna å så ut mot bilen. Men oj vilken shock de blev när man möttes av denna bilden.
image55
Efter ett jävla skrapande och huttrande va jag på jobbet bara några minuter sen. Visade sig att vi fått en praktikant från skolan denna veckan som jag fick undervisa. Värsta grymt känner sig ju osm värsta gurun :P Vilket jag INTE är.  Sen kom dagen, kanske veckans händelse. Surfade in på en fin piratesite å såg plöttsligt, In Flames - A Sense Of Purpose har läckt! Weeehoooo äntligen! Aom jag har väntat. De första jag gör när jag kommer hem är att in för skaffar den å lägger mig å lyssnar mig på den. Mmm första intrycket e underbart. Fattar inte detta är deras 10e studio album, hur kan man hela tiden utvecklas och göra nya saker. Birde ju ta stop nån gång. Aja spana in plattan iaf! Sweet.

Efter detta sov jag en stund. Vaknade, åt, ringde thomas... han sov. Grabba systemaren å tog bilen på en tur. Hamnade på Ranberget, skulle ta lite fin nattbilder över gbg. Gick inge vidare underskattade vädret. Vart för jevla kallt. De här åstakom jag iaf.
image56

Sen åkte jag till Sune å softade. Kollade på 100 höjdare som började idag igen. Va najs. Missade ett samtal från en fin vänn. Ring i mön igen! =)

Nu ska jag försöka sova. Men e ju inte trött... får nog bli ett avsnitt House innan.

/Misse

Taking Back Sunday.

Nu gick precis gubbsen (Thomas, David å Sunis) hem. Vi kollade på film och fick en rykande färsk rapport från sune om hur de vart i Skåne. Innan de va vi på Triumfglass. Kurerade halsen med Lion, Marengswiss å hallonsorbe.

Är du lite nere? Titta på detta!


Behöver du musik tipps? Spana in detta!



Nu ska jag sova. Jobbet börjar om 8h, whäää!

Hejhopp!

Bowling und Schlager

Igår vart en rätt soft dag. Blev lite bowling först med Thomas, Alex å David. Efter d åkte vi till Cissi å kolade på melodifestivalen. Kass, gillar inte slager så jevla tråkigt. Kommer lite bilder från igår. Njut.



Alex svinga ju hårdast iaf! Shit pommers, kunnde slutat illa.


Sen som sagt hem till Cissi.


Das was alles!

Nu ska jag kurera mig för min feta förkylning. Kan ju fan knappt andas. 

Prositt på er alle sammans!

/N

En kväll med lite jävlaranamma!

Efter stora påtryckningar (lalalalaalaa) så kommer nu äntligen bilderna från jävlaranamma i lördags.

Började kvällen på flygarns änna. Jupp Alex ser lltid ut såhär.

Mumsiga våfflor fick man


Jörgen målade fina karikatyrer

Sen vare dags å leka

Mmm fina varom. Lägg märke till kilarna i bakgrundens miner :P


Martin å Alex får instruktioner

   
Först ut, Martin. Taktik, kötta!!!


Sedan Alex, lite mesigare.


Alex vann Gahndi å Jens Lekman, han hade diabetes. Lever han än alex?


Ere samma? Lr? Hmmm....


De goa (jävligt fulla) gubbarna :P


Jörgen!


Jörgen igen


Vafan han nu hette...


Sjukt mycket glassplitter på gölvet


Den fulla personen som dansa å bada i glaset, smart


Jävlar anamma tillsammans med sångare och gitarrist från hammerfall :P


Avslutar med en bild på Jonas :P Jag - "Tjena Jonas! Gillar du jävlaranamma?" Jonas - "Nej, men jag gillar öl!" hehe

Jaja detta var några av många bilder, orkar inte lägga upp fler :P Nu ska jag titta på nya OTH avsnittet sedan sova!

/N

Kan-nån-kan-canon!

Jupp innan jag åkte till jobbet idag åkte jag en liten sväng å köpte en ny leksak till mig. En Canon Ixus 70. Alltså en ny kamera. Min gammla häck till kompakt kamera kolappsa efter student festen :P Lite kämpigt att konka omkring med systemarn på krogen änna. Såhär snygg är den.image2
Efter jag kom hem efter en väldigt slitsam dag på jobbet så kom Sunis hem till mig. Vi kollade på en grymt go film. No Country For Old Men. En mycket sevärd film av bröderna Coen. Skulle kanske inte rekomendera den för tjejer kanske. Väldigt grabbig film. Eller kanske bara jag som har feta fördomar. Sig till mig om jag har fel. Så här kul hade vi =) (Bilderna är tagna med nya feta kameran)
image3

/Nisse

Fix me!



Va hände med sova?!

Ojoj dålig jag vart på å skriva på ett tag nu känner jag. Hade ledig vecka förra veckan. Blir ju inte att man ligger hemma direkt. Shit gjorde sjukt mycket förra veckan. Blev på tok för lite sömn, inte bra. 

Jobbade 12h pass i helgen, blä. Får även tacka här-finns-d-flis-björn för biljetten till Jävlaranamma. Gratis konsert e ju inte fel. Dom va la ok å så, kan tänka mig att dom e bättre om man hört dom innan och såklart e full. Riktig fylle musik ere. Väääääldigt speciel stämning vare på konserten iaf. Va både party och typ hotfullt på samma gång. Udda. Medelåldern låg la nån stans runt 30-40 :P Bilder från denna kväll kommer snart... Sa jag om P&A med, men nu ska de nog bli av änna =)

Strax är d dags att åka till jobbet med. Verkligen verkligen inte sugen. Usch. Gillar inte mitt jobb, sååå jävla tråkigt. Bhaa. Aja, laddat min "jobb-MP3" med mycket fin musik, så ska nog gå ok. 

Ingen vidare video, men underbar låt! Coldplay - Talk


Love!

Gött fasan!

Ska nu tillägna detta inlägg till min farsa. Han åkte vasan i år. Tror det var för 4:e gången och 4:e året i rad. Och sammtliga gånger har han även tagit sig imål vilket jag tvivlar på att jag skulle lyckas med. Min farsa, stål farsan. I år åkte han på 9h och 34min, inte den bästa tiden han har presterat men när han kom hem ida var han mycket nöjd. Tydligen bästa plaseringen han fått iaf.

Grymt fasan!

Så här såg loppet ut:


/Min pappa äger din! Jea!

Chill me dill

Då va den feta natt helgen avklarad, äntligen. Så då va ma ledig fram till lördag, de e gott. Så är du ledig ere bara å hojta så kan vi hitta på nått. 

Nu ligger jag här å tittar på House. En serie att rekomendera för övrigt. Väntar på att kl ska bli runt fem så sune slutar. Ska in till stan då och träffa thomas. Vi ska käka lite å sånt soft. 

Så va det de där med den obligatoriska låten. Denna gång en jääävligt bra låt måste jag säga. Tackar sune för denna.

The Mountain Goats - This Year



Kärlek!

RSS 2.0