Att tänka på inför vinter

Har man ingen mössa så blir man förkyld.

Är man förkyld så blir man troligtvis hes.

Är man hes så måste man viska.

Den som viskar han ljuger.

Ljuger man så åker man i fängelse.

Åker man i fängelse börjar man troligtvis knarka.

Knarkar man så dör man.


Friday.

Gött med fredag igen. Är dessutom ledig idag så de e go gödda. Man är nämligen ledig på mitt jobb varannan fredag vilket e rätt gött.

I kväll blir det till att invadera Oslo och dess uteliv. En skidfilm som ska ha premiär men tyvärr är biljetterna slut men ska göra ett försök annars får man dra nån annan stans. Löser sig alltid.
Shit pommes! Nån som gillar Raised Fist? Om du gör de så hoppas jag du spanat in deras nya album som släpptes i måndags. Dock inte riktigt lika bra som förra plattan. Är iofs svårt att leva upp till de mästerverket. Veil Of Ignorance, spana in de! Annars måste jag ju säga till er att Gaslight Anthems första är fan guld den med!


Fett me gött väder ute så nu blire några svängar med brädan!


Chilla lugnt!

Söndag.

Ja då var söndags ångesten här. Segt.
Bra låt! Pretty Visitors med Aporna.

Torsdag.


3e dagen.

Jahop då har man jobbat tre långa dagar nu. Tungt som fan att lyfta alla papp rullar. Håller på att såga upp 120cm längderna till 15cm längder, slitsamt.

Hoppas lönen ramlar in snart så jag kan lansera mitt nya projekt. Håller på att göra en hemsida ser ni. Eller mer av en portfolie kan man säga. Ska lägga upp lite softa bilder som jag har tagit och kommer ta. Så att folk kan ta del om dom.
Nej nu ska jag hämta mer kaffe och byta snus sen ska det knackas kod!
Over and out!

5-3-10-4

De har man spenderat två dagar på nya jobbet. Verkar ok. Som alla jobb är, roliga i början en blir man less. Visade sig att min arbetsgivare Adecco hade haft fel om ett och annat. Inte mycket till truck körning, men lite iaf. Ska jobba på bandet. Ska tillverka takpapp :P Jo jo så ere. Riktigt läskig maskin de där den låter å ryker och har sig. 180 gradig asfalt som bubblar i en härlig liten basäng, ser faktiskt ut som en liten bubbelpol :)

Börjar som tur är komma in i norskan lite bättre nu. Känns bra. Var lite hopplöst i början :P
Nej nu är maten klar. Pasta pesto! Finns de nått bättre?

RSS 2.0